Prijsvergelijking
Informatie en reviews
Gratis retour bij Coolblue.

Een van de meest populaire smart home-categorieën is slimme verlichting. Deze verlichting kun je overal in huis gebruiken, is op afstand te bedienen en kan vaak communiceren met andere smart home-apparatuur. Met smart verlichting bepaal je zelf de verlichting in het hele huis.

Hulp bij het vinden van een Domotica Basisstation

Smart lampen geven een nieuwe betekenis aan licht. Je bedient smart verlichting via een app op je smartphone of tablet en stelt zo de gewenste lichtkleur en lichtintensiteit in. Hierdoor bepaal je zelf welke sfeer je in huis creëert. Naast het aan- en uitzetten van de lampen, biedt de app ook de mogelijkheid om verschillende lichtscènes in te stellen. Er bestaan volledige armaturen met een ingebouwde slimme lamp en losse smart lampen die je in je eigen armatuur draait. Wanneer je kiest voor slimme lampen in huis, heb je in de meeste gevallen wel een bridge van het gekozen merk nodig. Dit is namelijk de schakel tussen je router en smart lamp waardoor je je verlichting via de app bedient. Er zijn ook lampen met ingebouwde wifi en bluetooth. Let er per merk dus op wat je nodig hebt voordat je met slimme lampen begint.

Welke lichtsterkte moet mijn Smart Lamp hebben?

Het mooie van smart verlichting is dat jij zelf bepaald wat de lichtsterkte van de lamp is. Met je smartphone of tablet bepaal jij zelf de helderheid en warmte van het licht.

Welke fitting moet mijn smart lamp hebben?

Het mooie van smart verlichting is dat jij zelf bepaald wat de lichtsterkte van de lamp is. Met je smartphone of tablet bepaal jij zelf de helderheid en warmte van het licht.

Slimme stekkers

Het mooie van smart verlichting is dat jij zelf bepaald wat de lichtsterkte van de lamp is. Met je smartphone of tablet bepaal jij zelf de helderheid en warmte van het licht.

Smart fittingen

Het mooie van smart verlichting is dat jij zelf bepaald wat de lichtsterkte van de lamp is. Met je smartphone of tablet bepaal jij zelf de helderheid en warmte van het licht.

Top 5 beste sporthorloges en activity trackers

Vergelijk en vind bij ons je nieuwe sporthorloge of activity tracker

Je weet waarschijnlijk door alle beschikbare sporthorloges en activity trackers niet welke het beste is. Er zijn verschillende punten waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij aan: het merk, de sensoren en de verbinding met je telefoon. Je kunt onderstaand top 5 met het overzicht van afzonderlijke sporthorloges en activity trackers gebruiken om de voor jou beste keuze te maken. Alle relevante informatie wordt genoemd, voor meer informatie over een horloge raden wij je aan om door te klikken op de afbeelding. Je wordt dan naar een website gestuurd die je alles kan vertellen over de gekozen en voor jou beste sporthorloge of activity tracker.

Beste all round sporthorloge

Garmin Vivoactive 3 Music Zwart

Met de Garmin Vivoactive 3 werk je effectief aan je conditie en geniet je tegelijkertijd van je favoriete muziek. Je zet namelijk nummers op het sporthorloge en bedient ze vanaf je pols. De Vivoactive 3 beschikt over een hartslagmeter en gps sensor waardoor je veel inzicht in je trainingen krijgt. Je weet bijvoorbeeld precies in welke hartslagzone je traint en hoe lang je doet over een bepaalde afstand. Ook meet de Vivoactive 3 Music je stappen, verbrande calorieën en ontvang en bekijk je er notificaties van je smartphone op. Stel persoonlijke bewegingsdoelen in en bekijk je voortgang op je Vivoactive en in de bijbehorende app.

Met de geïntegreerde hartslagmeter meet je eenvoudig je hartslag via je pols.
Dankzij de geïntegreerde muziekspeler heb je een leuk deuntje tijdens je work-out altijd bij de hand.
Via bluetooth verbind je het sporthorloge eenvoudig met de bijbehorende app op je smartphone.
Werkt niet met Huawei smartphones
DE WINNAAR
2

Beste sporthorloge voor hardlopen én fietsen

Garmin Fenix 5 Zwart/Zilver

De Garmin Fenix 5 is een gps-horloge voor echte sportfanaten en avonturiers. De snelle satellietverbinding en de voorgeladen activiteitenprofielen zorgen ervoor dat jij snel met je training van start gaat. Dankzij de polshartslagmeting krijg je nauwkeurige informatie over de intensiteit van je training, zonder dat je een borstband om hoeft. Ook als je buiten de gebaande paden loopt, weet je door de barometrische hoogtemeter en het 3D-kompas precies waar je bent. Bovendien volgen vrienden je live via Strava, kun je deelnemen aan een Group Track zodat je niemand kwijt raakt tijdens een sportactiviteit en bekijk en deel je statistieken onderweg.

De ingebouwde GPS sensor meet nauwkeurig je afstand en tempo.
De smartwatch meet je gelopen traptreden, stappen en monitort je slaap.
Pluspunt:Je gebruikt de smartwatch bij verschillende sporten, zowel indoor als outdoor.
Werkt niet optimaal met sommige Huawei smartphones
3

Beste goedkope sporthorloge

Fitbit Charge 3

De Fitbit Charge 3 is de opvolger van de succesvolle Charge 2. Het grootste verschil tussen beide activity trackers is het scherm. Deze is voorzien van Oled touchscreen en is 40% groter dan het oude model. Dit maakt het aflezen van je hartslag, calorieverbruik en aantal gezetten stappen een stuk gemakkelijker.

De activity tracker meet je stappen, traptreden, calorieverbruik en slaap.
Met de geïntegreerde hartslagsensor meet de tracker je hartslag via je pols.
Het display van de Charge 3 toont notificaties en updates die je op je smartphone binnenkrijgt.
De activity tracker beschikt niet over een ingebouwde gps sensor. Wel is het mogelijk om de gps van je smartphone te gebruiken.
4

Beste waterdichte sporthorloge

Polar Vantage M Zwart - Maat S/M

Verbreek je graag je records? De Polar Vantage M is een multi-sporthorloge en voorziet je tijdens het sporten van al je trainingsgegevens. Voor elke sport pas je je instellingen aan, zoals je hartslagzones of welke gegevens je op je horloge bekijkt tijdens het trainen. Via Polar Flow houdt het horloge een logboek bij en krijg je feedback per sport. Daarnaast meet het sporthorloge 24/7 je dagelijkse activiteiten en hartslag en geeft je op basis hiervan een persoonlijk activiteitsdoel.

Met de geïntegreerde hartslagsensor meet je je hartslag eenvoudig via je pols.
Het horloge biedt op maat gemaakte adviezen en trainingsschema's voor hardlopers.
Via bluetooth verbind je het sporthorloge eenvoudig met de bijbehorende app op je smartphone.
Het is niet mogelijk om je muziek met het horloge te bedienen.
Het horloge meet geen trainingsgegevens tijdens het zwemmen.
5

Beste sporthorloge met slimme functies

Michael Kors Access Runway Gen 4 MKT5048

De Michael Kors Access Runway Gen 4 Display MKT5048 heeft een digitaal touchscreen en beschikt over talloze slimme functies. Dankzij het Wear OS besturingssysteem koppel je de smartwatch aan je smartphone en download je je favoriete apps. Zo ontvang je meldingen van Buienradar, Facebook of Whatsapp gewoon op het scherm van je horloge. Hierdoor mis je nooit meer een belangrijk berichtje. Ook heeft de smartwatch een ingebouwde gps en hartslagsensor en meet hij je stappen, calorieverbruik en slaap.

Met de geïntegreerde hartslagmeter meet je eenvoudig je hartslag.
Via Bluetooth verbind je het sporthorloge eenvoudig met de bijbehorende app op je smartphone.
Het sporthorloge beschikt over ANT+ zodat je meerdere sensoren tegelijk kunt koppelen.
Op je telefoon of computer kun je je gelopen route bekijken, maar het horloge heeft geen routenavigatie.

sporthorloge-info.nl is
officieel partner en adviseur van